VELKOMMEN TIL VINGE: FREMTIDENS BY

Danmarks største byprojekt

Plads til drømmehuset, natur, gode naboer og fællesskab får du i Vinge.

Kun 40 minutter fra København udvikler Frederikssund Kommune byen Vinge, der bliver bæredygtig og smart. Vinge får sin egen S-togstation i 2018.

I Vinge får du naturen uden for døren, institutioner tæt på og mulighed for at leje drømmehuset til en overkommelig pris.

Tæt på…

Vinge er tæt på København, Frederikssund og resten af Nordsjælland. Der er kun ti minutter på cykel til Frederikssund og Ølstykke Station, som du kan benytte, indtil Vinge Station åbner.
Nærmeste nabo bliver naturen, der ligger lige uden for døren klar til at betrædes. Der er ingen parker i Vinge, men et helt delta med siv, guldsmede, haletudser og sommerblomster. Se video her
I Vinge ender du med at have alt, der gør hverdagen nem inden for gå- og cykelafstand – institutioner, butikker, venner og S-togsstation. Du får 40 minutter til København og et moderne, nybygget hus, der er lige så lyst, åbent og lækkert, som du drømmer om.

Vinge information

Når Vinge er fuldt udbygget om 20 år, vil der være ca. 20.000 indbyggere, det svarer til Birkerød, Glostrup eller Ølstykke-Stenløse.
I Vinge er der god plads til erhvervsvirksomheder. Arbejdspladserne kan både være i erhvervsområdet i nord og omkring stationen i Vinge centrum.
Arealudlægget til Vinge er 370 ha. Til sammenligning er det 10 % større end Ørestaden i København, der er 310 ha.
Vinge bliver en smart by med fibernetforbindelser og intelligent design i fx gadebelysning.
Vinge bliver langt fra en traditionel forstad. Vinge bliver en by, hvor du har landskabet tæt på og naturen i baghaven.
Samlingspunktet i Vinge bliver det grønne hjerte, en attraktiv og levende byfælled, som forbinder Vinges forskellige kvarterer.
Vinges S-togsstation er færdig i 2018. Omkring stationen skal være butikker, kontorer, institutioner, plads til sport og leg og andre offentlige faciliteter.
Kom nemt og hurtigt med S-toget til Frederikssund eller København. Vinge Station er færdigbygget i 2018. Vinge Station kommer til at ligge få hundrede meter fra Deltakvarteret.

Vinge Station er tegnet af den internationalt anerkendte tegnestue Henning Larsen Architects i samarbejde med Tredje Natur, Moe A/S og RPA.